Breed assortiment EETKAMER STOELEN

Ruime keuze in eetkamerstoelen

Meubel Nieuwe Stijl biedt u een zeer uitgebreid aanbod in eetkamerstoelen. Zowel armstoelen als eetkamerstoelen zonder armleuning zijn ruim vertegenwoordigd in de showroom in Weert. Alle eetkamerstoelen zijn aantrekkelijk geprijsd en een groot deel is direct uit voorraad leverbaar.

Eetkamerstoelen voor elke eetkamer
Bij Meubel Nieuwe Stijl vindt u eetkamerstoelen voor elk interieur. Kiest u voor een houten eetkamerstoel, of juist voor een stoffen of leren stoel? Wilt u een eetkamerstoel met armleuningen of liever zonder? Gaat u voor eetkamerstoelen met een hoge of met een lage rug? En welke stijl en kleur voor uw eetkamerstoel hebt u in gedachten? Welke wens u ook hebt, bij Meubel Nieuwe Stijl vindt u de perfecte eetkamerstoel.

Merken eetkamerstoelen
In onze showroom treft u eetkamerstoelen van merken als Elenor, XXL, Just design, Maxfurn, Koopmans en Habufa.

Trends in eetkamerstoelen
In eetkamerstoelen zien we verschillende trends. Zo zijn de eetkamerstoelen met armleuningen erg populair. Ook zien we een duidelijke toename in de vraag naar eetkamerstoelen waarbij RVS accenten zijn gebruikt of waarbij twee verschillende materialen gecombineerd worden. Naar eetkamerstoelen in vintage look (in Plantage stijl) en naar design eetkamerstoelen met bijvoorbeeld transparante wielen (skateboardwieltjes) is eveneens volop vraag. Nieuw zijn de eetkamerstoelen met een middels gasveer verstelbare rug, voor comfortabel (na)tafelen. Bij Meubel Nieuwe Stijl zijn alle stijlen en trends in eetkamerstoelen ruim vertegenwoordigd. Overtuig uzelf en vindt uw perfecte eetstoel in onze showroom in Weert.