Breed assortiment RELAXBANKEN

Een relaxbank voor optimaal comfort

Een relaxbank in uw zitkamer brengt u optimaal comfort. U combineert de ruimte en gezelligheid van een bank met het comfort en de ergonomische voordelen van een relaxfauteuil. In de showroom van Meubel Nieuwe Stijl te Weert vindt u een ruim aanbod in relaxbanken, in allerlei stijlen en met verschillende specificaties.

Relaxbanken in elke stijl
Zoveel mensen, zoveel smaken. Voor elke smaak en elke stijl heeft Meubel Nieuwe Stijl de ideale relaxbank. Kiest u voor leer of stof? Wilt u een relaxbank waarbij verschillende materialen gebruikt zijn? Kiest u voor een robuust of een verfijnd model? Gaat u voor een relaxbank in een neutrale kleur, of gaat uw voorkeur juist uit naar een opvallende kleur of patroon? In onze showroom vindt u relaxbanken voor elk interieur. De gemene deler van elke relaxbank is de kwaliteit: bij Meubel Nieuwe Stijl kunt u altijd rekenen op topkwaliteit.

Relaxbank op maat
Een relaxbank vormt zich als het ware naar uw lichaam. Door de bank exact op uw maat te vervaardigen én door verstelfuncties in rugleuning, beensteun en eventueel neksteun zit de relaxbank u als gegoten. Er zijn zelfs relaxbanken met een sta op-functie, zodat ook opstaan comfortabel verloopt. De adviseur van Meubel Nieuwe Stijl informeert en adviseert u graag bij uw zoektocht naar de ideale relaxbank.