Breed assortiment TAFELS
SALONTAFELS
SALONTAFELS
EETKAMERTAFELS
EETKAMERTAFELS
UITSCHUIFTAFELS
UITSCHUIFTAFELS

Uitgebreid aanbod eettafels

Een eettafel is een belangrijke plek in huis. Ook een salontafel of een sidetafel kan een sfeerbepaler in uw huis zijn. De keuze voor een nieuwe tafel is daarom vaak niet eenvoudig. Meubel Nieuwe Stijl maakt het u eenvoudiger, door een zeer uitgebreid aanbod tafels direct in onze showroom in Weert te tonen. U kunt de tafels rustig bekijken en ervaren.
Eettafel van uitstekende kwaliteit
De tafels in het aanbod van Meubel Nieuwe Stijl zijn zeer divers. De gemeenschappelijke deler is de hoge kwaliteit. Alle tafels zijn van duurzaam eiken of acacia hout. Of u nu kiest voor een grote eettafel, een hoge sidetafel of een kleine salontafel; topkwaliteit is steeds gegarandeerd.

Maatwerk in eettafels
Zoekt u een nieuwe eettafel, dan begeleidt de adviseur van Meubel Nieuwe Stijl u graag bij uw keuze. In ons zeer uitgebreide aanbod vindt u vast en zeker de eettafel die exact bij uw wensen aansluit. De eettafels zijn van eikenhout en zijn in maar liefst een dertigtal kleuren (de 25 CBM kleuren en een vijftal aanvullende tinten) verkrijgbaar. Uniek is het maatwerk in tafels dat Meubel Nieuwe Stijl biedt: elke tafel is volledig op maat te verkrijgen, tot op de centimeter nauwkeurig. Wilt u bijvoorbeeld een tafel van 231 cm of van 158 cm? Of wilt u juist een extra brede of een zeer smalle eettafel? Bij Meubel Nieuwe Stijl is dat geen probleem!

A la carte-systeem voor uw tafel
Met het a la carte-systeem kunt u uw ideale tafel geheel naar wens samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende poten, afmetingen en kleuren om tot uw ideale tafel te komen. In de showroom is een tafel opgesteld met verschillende poten en in verschillende kleuren, om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden.

Trends in eettafels
Relatief nieuw maar al veel gevraagd zijn de zogenoemde boomstamtafels. Bij de boomstamtafel is het tafelblad gemaakt van een dwarsdoorsnede van een boomstam. De jaarringen en de bast blijven hierin zichtbaar, wat een verrassend en zeer opvallend effect heeft. Ook tafels met verschillend materiaalgebruik zijn de laatste tijd zeer populair. U kunt bijvoorbeeld denken aan een robuuste eikenhout tafelblad met een industrieel kruisonderstel, of aan een tafel met RVS-accenten. U vindt alle trends in eettafels terug bij Meubel Nieuwe Stijl