Accessoires: maak je woning compleet

Een nieuwe bank, een eethoek en wellicht nog een bijpassende kast: met de juiste meubels maak je van je woning een heerlijke plek om te vertoeven. Maar met alleen basiselementen geef je aan je woonkamer nog niet direct de gewenste sfeer en uitstraling mee. Voor de finishing touch van je woninginrichting maak je daarom slim gebruik van accessoires. Zoals de juiste verlichting, karpetten, kussens en nog veel meer.

Verlichting: creëer de juiste sfeer
Van een functionele lamp waarbij je goed kan lezen tot aan echte sfeermakers in je woonkamer voor gezellige avonden: als je op zoek bent naar verlichting heb je bij Meubel Nieuwe Stijl ontzettend veel mogelijkheden. Misschien heb je zelf al een idee wat voor soort verlichting je in je huis wilt. Zo niet, dan kun je bij ons ook prima terecht voor een interieuradvies op maat. Ook als het om meer gaat dan alleen het vinden van de juiste lampen en verlichting.

Karpetten: mooi en comfortabel
Met karpetten en kleden voeg je warmte en gezelligheid aan je woning toe. Wat te denken van een hoogpolig kleed in de zithoek of juist een strak en modern kleed voor onder je eettafel? Vaak zorgt de combinatie van zowel harde als zachte materialen voor een prachtige uitstraling. En het voelt natuurlijk ook heerlijk aan je blote voeten als je over een van onze kleden loopt. Bekijk onze karpetten online of kom nog meer sfeer proeven in onze woonwinkel in Weert.

Kussens, plaids en meer
Kussens, plaids en andere accessoires maken het perfecte plaatje van je woonkamer helemaal af. Gebruik meubels in neutrale tinten en voeg kleur toe met vrolijke kussens of een sierlijke plaid. Modern, klassiek of iets daar tussenin: het is allemaal mogelijk bij Meubel Nieuwe Stijl in Weert.

Laat onze interieuradviseurs je helpen bij het kiezen van de juiste accessoires voor je woning, zodat je iedereen versteld laat staan van je nieuwe interieur. Je kan altijd bij ons binnen lopen, maar voor een persoonlijk interieuradvies is het altijd slim om vooraf een afspraak te maken.