ROERMONDSEWEG 109 | 6004 AR WEERT
+31(0)495-54 00 79
CONTACT

Banken voor in de woonkamer

Een bank is in principe een must voor elke woonkamer. Of je hem nu grotendeels gebruikt om op te zitten (gezellig met vrienden en familie) of om op te liggen (tijdens een luie televisieavond): een comfortabele en sfeervolle bank mag gewoonweg niet ontbreken in je woonkamer. Maar welke stijl past het beste bij je en naar wat voor soort bank ben je precies op zoek? Bij Meubel Nieuwe Stijl heb je de keuze uit bankstellen in allerlei soorten, maten en kleuren. Zoals praktische hoekbanken, klassieke banken en heerlijke relaxbanken.

Hoekbanken
Een hoekbank is niet alleen praktisch maar zorgt ook direct voor een afgebakend geheel in je zitkamer. De aanblik van je woonkamer wordt er dan ook direct een stuk prettiger door. Bovendien is een hoekbank ook heel comfortabel om op te zitten. En het zorgt voor extra gezelligheid als je er met meer personen op plaatsneemt.

Klassieke banken
Misschien dat jouw woonkamer zich veel meer leent voor een klassieke bank. Gewoon omdat je dat ook mooier vindt of omdat de ruimte in je zitkamer wellicht wat te beperkt is. We hebben in elk geval een ruim assortiment klassieke banken in onze woonwinkel beschikbaar. Zodat iedereen bij ons terecht kan en altijd de perfecte bank vindt.

Relaxbanken
Ook relaxbanken vind je bij ons in allerlei soorten en maten terug. Een relaxbank is als het ware een combinatie van een relaxfauteuil en een bank. Vaak hebben een of meerdere zitplaatsen van een relaxbank een verstelbaar gedeelte. Zodat de rugleuning naar achteren kan en de beensteun omhoog om vervolgens heerlijk te ontspannen op je bank. Dat is de ultieme vorm van relaxen toch?

Laat je adviseren als je op zoek bent naar een nieuwe bank door de professionals van Meubel Nieuwe Stijl. Ontdek waar jouw voorkeuren liggen op het gebied van banken en maak een keuze voor de voor jouw situatie meest geschikte bank. Bezoek onze showroom en maak slim gebruik van ons persoonlijk interieuradvies.