Banken voor in de woonkamer

Tegenwoordig is een bank een must voor elke woonkamer. Of je hem nu gebruikt om gezellig met vrienden op te zitten of om op te liggen tijdens een luie televisieavond, een comfortabele en sfeervolle bank mag gewoonweg niet ontbreken in je woonkamer. Welke stijl past het beste bij je en naar wat voor soort bank ben je precies op zoek? Bij Meubel Nieuwe Stijl heb je de keuze uit bankstellen in allerlei soorten, maten en kleuren. Zoals praktische hoekbanken, klassieke banken en heerlijke relaxbanken.

Hoekbanken
Een hoekbank is niet alleen praktisch maar zorgt ook direct voor een afgebakend geheel in je zitkamer. De aanblik van je woonkamer wordt er dan ook direct een stuk prettiger door. Bovendien is een hoekbank ook heel comfortabel om op te zitten. En het zorgt voor extra gezelligheid als je er met meer personen op plaatsneemt.

Klassieke banken
Misschien leent jouw woonkamer zich meer voor een klassieke bank. Gewoon omdat je dat mooier vindt of omdat de ruimte in je zitkamer wellicht wat beperkt is. We hebben in elk geval een ruim assortiment klassieke banken in onze woonwinkel beschikbaar, zodat iedereen bij ons terecht kan en altijd de perfecte bank vindt.

Relaxbanken
Ook relaxbanken vind je bij ons in allerlei soorten en maten. Een relaxbank is als het ware een combinatie van een relaxfauteuil en een bank. Vaak hebben een of meerdere zitplaatsen van een relaxbank een verstelbaar gedeelte, zodat de rugleuning naar achteren kan en de beensteun omhoog, om vervolgens heerlijk te ontspannen op je bank. Dat is de ultieme vorm van relaxen toch?

Laat je, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bank, adviseren door de professionals van Meubel Nieuwe Stijl. Ontdek waar jouw voorkeuren op het gebied van banken liggen en maak een keuze voor de voor de meest geschikte bank voor jouw situatie. Bezoek onze showroom en maak slim gebruik van ons persoonlijk interieuradvies.