Collectie Meubel Nieuwe Stijl

Ben je op zoek naar meubels die goed passen bij de rest van je interieur? De collectie van Meubel Nieuwe Stijl in Weert bestaat uit een gevarieerd aanbod aan stijlen. Van “new classic” eiken meubelen tot aan moderne meubelen en alles wat daar tussen zit. Verder zijn wij gespecialiseerd in zitmeubelen en complete woonprogramma’s in hout met meer dan twintig eiken kleurmogelijkheden.

Eigentijdse meubels met een frisse uitstraling

Onze moderne collectie meubels is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit salon-, side- en eetkamertafels, verkrijgbaar in allerlei maten en modellen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van tweedeurskasten, dressoirs en tv dressoirs. Ben je op zoek naar zitmeubels? Daarvan is de keuze bij ons ook enorm zoals je kunt zien aan de verschillende fauteuils, banken en hoekbanken. Ze zijn bovendien allemaal in verschillende stoffen en/of leermogelijkheden te leveren. We zijn verder expert op het gebied van relaxfauteuils en bieden daarom in onze relaxstudio een enorme keuze op het gebied van design fauteuils en sta- op fauteuils: in elke maat voor zowel groot als klein.

Hedendaagse stijlkamers

Als je op zoek gaat naar een nieuw meubel, accessoire of compleet interieur is het belangrijk dat je ‘het grote plaatje’ ziet. Vaak geeft een combinatie van enkele meubels een heel ander karakter dan een individueel meubelstuk op zichzelf. Onze gevarieerde collectie presenteren wij daarom op sfeervolle wijze aan onze klanten. Door middel van eigentijdse stijlkamers is direct in één oogopslag te zien hoe een geheel van meubels beter tot zijn recht komt. Kom eens langs in onze showroom en je ervaart het direct.

En om je nu alvast een beeld te geven van wat je van ons kunt verwachten op het gebied van interieur hebben we een aantal sfeerfoto’s op onze site geplaatst. Zo doe je alvast een eerste indruk op van de sfeer en het karakter die bij onze collectie en onze winkel horen. Spreekt dit je aan, dan moet je zeker onze woonwinkel in Weert eens komen bezoeken.

 

Teamfoto Meubel Nieuwe Stijl 2018-2019