ROERMONDSEWEG 109 | 6004 AR WEERT
+31(0)495-54 00 79
CONTACT

Collectie Meubel Nieuwe Stijl

De collectie die we u bieden varieert van “new classic” eiken meubelen tot moderne meubelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zitmeubelen en complete woonprogramma’s in hout met meer dan 20 eiken kleur mogelijkheden.

De collectie is zeer uitgebreid en bestaat o.a uit salon-, side- en eetkamertafels in alle maten en modellen, tweedeurskasten, dressoirs en tv dressoirs. Daarnaast vindt u bij ons nog een grote diversiteit aan fauteuils, banken en hoekbanken, die alle in verschillende stoffen en/of leer mogelijkheden te leveren zijn. We zijn expert op het gebied van relaxfauteuils en daarom bieden we in onze relaxstudio een enorme keuze in design fauteuils en sta- op fauteuils in elke maat voor groot en klein.

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw meubel, accessoire of interieur is het belangrijk dat u ‘het grote plaatje’ ziet. Vaak kan een combinatie van enkele meubelen een heel ander karakter geven dan een individueel stuk op zichzelf. Onze gevarieerde collectie hebben wij daarom op sfeervolle wijze voor u ten toon gesteld.

Om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten hebben wij een aantal sfeerfoto’s op onze site geplaatst. Op deze manier kunt u een indruk opdoen van de sfeer en het karakter dat bij onze collectie en onze winkel hoort. Loopt u gerust eens binnen in onze showroom!

Teamfoto Meubel Nieuwe Stijl 2018-2019