Breed assortiment HOEKBANKEN

Hoekbank met lig element rechts in stof met metalen poot

Bankstel met relax in leer met ijzeren poot

pagina 1 van 2

Uitgebreid aanbod in hoekbanken

De hoekbank heeft een blijvende positie veroverd in de meubelbranche. Hoekbanken zijn dan ook zeer comfortabel en gezellig. Bovendien zijn ze in ontelbaar veel uitvoeringen verkrijgbaar. Meubel Nieuwe Stijl te Weert heeft een uitgebreid aanbod in hoekbanken van de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Vele uitvoeringen in hoekbanken
Hoekbanken, ook wel als ‘ottomane’ aangeduid zijn er in vele uitvoeringen. Er zijn zeer ruime exemplaren met wel negen of nog meer zitplaatsen, maar er zijn ook hoekbanken voor in een kleine zitkamer. Hoekbanken worden vaak opgebouwd uit losse elementen, zodat u uw ideale hoekbank eenvoudig kunt samenstellen. Uiteraard zijn de hoekbanken in diverse stoffen en ledervarianten verkrijgbaar. Ook het aanbod in kleuren is zeer uitgebreid.

Uw ideale hoekbank
Kiest u voor een hoekbank met een chaise longue? Of misschien wilt u een hoekbank met een slaapfunctie? Wilt u de hoek van uw hoekbank aan de linkerzijde, of juist liever rechts? Misschien gaat uw voorkeur uit naar een u-vorm? Onze adviseur helpt u graag bij uw keuze voor de ideale hoekbank. En voor alle hoekbanken van Meubel Nieuwe stijl geldt: uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs.