ROERMONDSEWEG 109 | 6004 AR WEERT
+31(0)495-54 00 79
CONTACT

Toe aan een metamorfose? klik hier

Ben je bezig met de inrichting van je woning en kan je deskundig interieuradvies goed gebruiken? Schakel dan de professionals van Meubel Nieuwe Stijl te Weert in. Bij Meubel Nieuwe Stijl kun je terecht voor een uitgebreid aanbod van meubels. Kun je eindelijk eens die woonkamer van je een frisse make-over geven. Of advies krijgen over hoe je de slaapkamer van je net opgeleverde woning een geheel eigen stijl meegeeft.

We kunnen ons best voorstellen dat je het lastig vindt om je huis in te richten. Zelfs als je weet van welke woonstijlen je wel en niet houdt. Daarom is het altijd verstandig om voor professioneel interieuradvies te kiezen.

Bij Meubel Nieuwe Stijl heb je dat snel geregeld. Loop eens bij ons binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Samen kijken we dan hoe we jouw woning helemaal naar je smaak en uiteraard binnen je budget kunnen indelen.

Interieur advies Meubel Nieuwe Stijl video, klik hier

Portfolio

Heb je ook een passend interieuradvies nodig voor je woning? Breng dan een bezoek aan onze woonwinkel in Weert. Je kunt het beste vooraf altijd even een afspraak maken.

INTERIEUR ADVIES
stijl is wie je bent

Persoonlijk interieuradvies

Ontdekken welke woonstijl je nu eigenlijk hebt, weten of een grote loungebank nu wel of niet in je woonkamer past en meer sfeer in je woning creëren: het zijn allemaal voorbeelden van zaken die we voor je kunnen oplossen met een persoonlijk interieuradvies.

 

Of je nu maar één meubelstuk nodig hebt of je hele woonkamer wilt veranderen: onze adviseurs voorzien je van alle informatie die je nodig hebt. En het mooie is: we bieden dit persoonlijk interieuradvies gratis aan bij aankoop van meubilair in onze showroom.

Zo gaan we te werk:

Als je een gesprek hebt met een van onze interieuradviseurs dan brengen we eerst je woonwensen in kaart. Welke stijlen passen bij je en waar droom je van als je aan een nieuwe inrichting denkt?

 

Op basis van een plattegrond van je woonkamer en eventueel door jou meegebrachte foto’s gaan we samen met je aan de slag om een plan voor je samen te stellen. We maken daarbij gebruik van moodboards en 3D-voorstellen. Ook kun je in onze woonwinkel direct alle mogelijkheden zien en ervaren.

stijl-interieur