Breed assortiment KASTEN
OPBERGKASTEN
OPBERGKASTEN
DRESSOIRS
DRESSOIRS
TV DRESSOIRS
TV DRESSOIRS

Kasten in alle soorten en maten

In kasten heeft Meubel Nieuwe Stijl een zeer ruime keuze. Elk type kast is ruimschoots vertegenwoordigd in de showroom in Weert, van dressoir tot boekenkast en van buffetkast tot slaapkamerkast. Ook in broodkasten, winkelkasten, vitrinekasten, vierdeurs kasten en tv-meubelen vindt u een uitgebreid aanbod.

Een kast voor elk interieur
Of u nu op zoek bent naar een robuust eiken wandmeubel of naar een hoogglans tv-kast: bij Meubel Nieuwe Stijl bent u aan het juiste adres. Wij bieden kasten voor moderne, klassieke, trendy, industriële en landelijke interieurs. In onze showroom kunt u de kasten direct bekijken en ervaren.

Kwaliteit in kasten
Voor elke kast van Meubel Nieuwe Stijl geldt: topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De kasten zijn van hoogwaardig eikenhout. Elke kast is nauwkeurig afgewerkt en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit in scharnieren, hang- en sluitwerk etc. Zo bent u verzekerd van een kast waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Maatwerk in kasten
Ideaal is de maatwerkservice die Meubel Nieuwe Stijl biedt: elke kast is volledig op maat verkrijgbaar. Tot op de centimeter nauwkeurig kunt u de maat van uw kast bepalen. En elke kast is verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren (de 25 CBM kleuren en een vijftal aanvullende tinten). Bij Meubel Nieuwe Stijl slaagt u zeker voor de kast naar uw specifieke wensen.