Kasten: opbergen en uitstallen

Ben je op zoek naar een kast voor in huis? Bij Meubel Nieuwe Stijl in Weert vind je een ruim aanbod kasten in uiteenlopende stijlen. Van modern tot klassiek en alles wat daartussen zit: je vindt vast en zeker een dressoir, opbergkast of tv-meubel dat goed bij de rest van je woninginrichting past. En heb je hulp nodig bij het maken van je keuze of wil je zien hoe een bepaalde kast in jouw interieur past? Onze interieuradviseurs laten het je eenvoudig op de iPad zien.

Dressoirs
Ideaal om dingen in op te bergen en tegelijkertijd perfect om al je accessoires op uit te stallen: met een dressoir haal je een praktisch en stijlvol meubel je woonkamer binnen. Of je nu houdt van hypermodern, klassiek of robuust en stoer: bij Meubel Nieuwe Stijl vind je het allemaal terug.

Opbergkasten
Sommige kasten zijn vooral bedoeld om spullen in op te bergen. Kasten waarvan je de deuren kan sluiten zodat je woning er altijd opgeruimd uit ziet. Maar het is natuurlijk ook prettig als de opbergkast een mooie uitstraling heeft. Het is gelukkig geen enkel probleem om een opbergkast bij Meubel Nieuwe Stijl te vinden die perfect in jouw huiskamer past. Kies voor een kast die aansluit bij de rest van je meubels. Heb je moeite met kiezen of weet je niet goed wat je stijl is? Onze adviseurs helpen je graag!

Tv-meubels
In de meeste woon- en zitkamers vormt de plek waar de televisie staat het middelpunt van de kamer. Het is toch ook heerlijk om ontspannen naar je favoriete programma’s op tv te kunnen kijken? Maar het oog wil ook wat, dus een mooi tv-meubel is dan geen overbodige luxe. Zwevend of met pootjes en klassiek of juist toch modern: het tv-meubel dat perfect bij jouw smaak past, vind je vast en zeker bij ons terug.

Laat je adviseren door een interieuradviseur van Meubel Nieuwe Stijl of ga zelf op jacht. Dat kan in onze woonwinkel in Weert maar ook op onze website vind je onze uitgebreide collectie terug.