Breed assortiment KLASSIEKE BANKEN

Ruime keuze in banken

De bank of het bankstel is een van de belangrijkste meubelen in de woonkamer. U zult er menig comfortabel uur op willen doorbrengen. De zoektocht naar uw ideale bank is dus geen sinecure. Maar Meubel Nieuwe Stijl maakt het u gemakkelijk: in onze showroom in Weert vindt u vast en zeker uw ideale bank.

Vele variaties in banken
Onze banken zijn in vele varianten verkrijgbaar. Er is ruime keuze in modellen, materialen, kleuren en stijlen. Alle banken van Meubel Nieuwe Stijl zijn verkrijgbaar als 1-zitter, 1,5-zitter, 2-zitter en 3-zitter. Bovendien zijn alle banken ook als hoekbank verkrijgbaar. Zo kunt u uw ideale zithoek samenstellen.

Maatwerk in banken
De banken in ons aanbod kunt u direct bekijken en ervaren in onze ruime showroom. Uw ideale bank moet als gegoten zitten. Onze banken zijn dan ook maatwerk. U kunt zelf bepalen naar welke zithoogte en zitdiepte uw voorkeur uitgaat. En als er meerdere mensen gebruik maken van de bank, kunt u kiezen voor de vario functie waarbij de bank in verschillende maten versteld kan worden. Onze adviseur informeert en adviseert u graag bij uw zoektocht naar de ideale bank.