Caresse boxsprings

Als je op zoek bent naar een mooie en comfortabele boxspring, dan moet je zeker eens de mogelijkheden van Caresse bekijken. Een boxspringbed van Caresse onderscheidt zich namelijk op verschillende punten. Zo is daar allereerst het weldadige comfort en de ondersteuning. Maar ook de fantastische ventilatie en de doordachte, eigentijds vormgeving maken van elke Caresse boxspring een heerlijk bed om op te slapen.

Veel ervaring in de slaapbranche

Bij Caresse is veel ervaring binnen de slaapbranche aanwezig en de afgelopen jaren heeft het bedrijf veel onderzoek naar slaapsystemen gedaan. Zo zijn de Caresse boxsprings steeds verder ontwikkeld. De bedden worden vervaardigd samen met vooraanstaande fabrikanten die ook alle ontwikkelingen op slaapgebied ook nauwgezet volgen en toepassen. Het resultaat? Topbedden waarbij je verzekerd bent van een heerlijke nachtrust.

Exclusief verkrijgbaar bij Meubel Nieuwe Stijl

Meubel Nieuwe Stijl in Weert is exclusief verkooppunt voor Caresse boxspringbedden. Al vanaf 995 euro kun je bij Meubel Nieuwe Stijl een boxspring aanschaffen. Groot voordeel is dat veel van de boxsprings uit ons assortiment uit voorraad leverbaar zijn, zodat je nooit lang hoeft te wachten om heerlijk te ontspannen op je nieuwe boxspring van Caresse. Maak je slaapcomfort helemaal compleet met een matrastopper van Caresse. Die zijn dankzij onder andere het gebruik van natuurlijke materialen heerlijk koel in de zomer en warm in de winter. Precies wat je nodig hebt voor een welverdiende nachtrust, het hele jaar door.

Wil je ook een Caresse boxspring kopen of wil je meer informatie over deze bedden? Breng dan eens een bezoek aan Meubel Nieuwe Stijl te Weert. Bekijk daar het uitgebreide assortiment en ga gerust ook even proef liggen op de boxspring van je voorkeur.