Gratis interieuradvies bij Meubel Nieuwe Stijl

Heerlijk om de inrichting van je woning eens helemaal op de schop te nemen. Een andere vloer, een kleurtje op de muur, nieuwe meubels… maar dan is het wel prettig als je zelf ook een beetje weet welke kant je op wilt. Voor de meeste mensen is dat echt een lastig karwei. Zij willen wel iets anders, maar missen dan net even het inzicht om echt iets moois van hun nieuwe woninginrichting te maken. Maar er is goed nieuws. Bij Meubel Nieuwe Stijl in Weert krijg je namelijk een gratis interieuradvies ter waarde van 150 euro!

Eigen interieuradviseur in onze winkel

Interieuradvies

Bij Meubel Nieuwe Stijl hebben we een eigen interieuradviseur in huis. Zij helpt je bij het bedenken en ontwerpen van een woonplan. Het maakt niet uit of dat nu voor je woonkamer of je slaapkamer is. Op basis van je woonstijl (die we indien nodig vooraf samen vaststellen) en de plattegrond van de ruimte maakt zij een duidelijke tekening van hoe het zou kunnen worden. Zo krijg je een interieur met een geheel eigen identiteit.

Professioneel en veel ervaring

Onze interieuradviseur beschikt over veel ervaring op het gebied van het geven van interieuradvies. Ze gaat voor je aan de slag met het tekenen van een bovenaanzicht van de kamer, uiteraard met de juiste maten. Met behulp van een moodboard worden alle ideeën en mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar gezet. Zo heb je direct een kleurbeeld en een overkoepelend geheel. Vervolgens is er ook nog een 3D-presentatie mogelijk zodat je als het ware alvast door je eigen kamer kan lopen.

Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies
Zie je het wel zitten om een professioneel interieuradvies te krijgen als je op zoek bent naar een nieuwe woninginrichting? Maak dan een afspraak met onze woonadviseur. Zij gaat dan samen met jou aan de slag om een prachtige leefomgeving te creëren.