Heerlijk ontspannen op je relaxbank

Een bank kies je meestal om heerlijk op te kunnen zitten. Maar ook de mogelijkheid om lekker onderuit te kunnen liggen is voor veel mensen belangrijk als ze een keuze maken voor een nieuwe bank. De laatste jaren waren hoekbanken enorm populair. Maar tegenwoordig zie je ook steeds meer dat relaxbanken de trend bepalen. Een relaxbank biedt namelijk het comfort waar je naar op zoek bent. Is het op een hoekbank soms nog wat lastiger om goed onderuit voor bijvoorbeeld de televisie te hangen, met een relaxbank gaat dat vaak stukken beter.

Voordeel van een relaxbank

Het grote voordeel van een relaxbank is dat je verschillende mogelijkheden in de bank zelf hebt om je relaxplek te realiseren. Je bent dus niet gebonden aan de hoek van de bank waar je normaal gesproken op ligt als je een hoekbank hebt. Bij een relaxbank ben je vrij om de plek te kiezen waar je heerlijk onderuit wilt kunnen liggen. Het is ook mogelijk om niet één maar juist meerdere relaxplekken te creëren in zo’n bank. Bovendien is een relaxbank bij Meubel Nieuwe Stijl ook als hoekbank mogelijk; en wel in drie verschillende uitvoeringen. Wil je het relaxgedeelte trouwens met de hand bedienen of zoek je naar een elektrisch verstelbare relaxbank? Je zult het zien: de mogelijkheden zijn eindeloos.

ROM relaxbanken

Bij Meubel Nieuwe Stijl hebben we verschillende merken relaxbanken in het assortiment. Een van die merken is bijvoorbeeld ROM. ROM richt zich met haar collectie zitmeubelen op design, comfort, kwaliteit en functionaliteit. Naast de standaardcollectie is ROM juist vooral ook gespecialiseerd in oplossingen op maat. Denk daarbij aan maatwerk per 10 centimeter, een ingebouwde relax, een extra diepe zit of een ingebouwde slaapfunctie.

Relaxbanken bekijken

Ben je ook op zoek naar een comfortabele relaxbank van ROM of wil je meer informatie over dit type banken? Kom dan eens naar de showroom van Meubel Nieuwe Stijl te Weert. Je kunt daar het uitgebreide assortiment bekijken. En wat heel handig is: je kunt op onze iPads je ideale ROM relaxbank samenstellen en bekijken. Zo zie je meteen wat je koopt, want het wordt kant-en-klaar voor je afgebeeld. In één oogopslag zie je de door jou gewenste relaxbank in de kleur en uitvoering van je keuze.