Kerstsfeer bij Meubel Nieuwe Stijl

Het is weer december, de maand van feesten en gezelligheid. En met de kerstdagen voor de deur is het natuurlijk heerlijk om te genieten van die warme kerstsfeer. Ook bij Meubel Nieuwe Stijl in Weert doen we er alles aan om je te laten genieten van de feestdagen. Kom eens shoppen in onze woonwinkel en ontdek hoe wij onze winkel hebben omgetoverd tot een schitterende kerstparadijs.

Meubel-Kerstshow

Prachtige kerststukken

Het eerste wat je opvalt als je rond de kerstperiode bij ons komt winkelen zijn alle schitterende kerststukken die her en der door de winkel verspreid staan. We kiezen er nooit voor om een aparte kerstafdeling te maken, maar willen graag dat al onze stijlstudio’s en meubelhoeken de warme en gezellige kerstsfeer uitstralen. Onze klanten vinden het dan ook keer op keer een ware beleving om tijdens de feestdagen in onze winkel te zijn.

Vergaande aankleding

We besteden erg veel aandacht aan de aankleding van onze winkel tijdens de kerst. Eigenlijk is elke tafel in de winkel voor ons een pronkstuk als het aankomt op kerst. En we durven daarom best te zeggen dat we onze winkel op zijn mooist vinden met de kerstdagen, en daar zijn wij erg trots op. Wil je ook deze kerstsfeer meemaken tijdens het shoppen voor meubels en woonaccessoires? Breng dan in de maand december een bezoek aan onze woonwinkel in Weert.

Kerstactie

Ook dit jaar hebben we weer speciale kerstacties voor je in petto. Zo haal je nog meer voordeel uit winkelen tijdens de kerst bij Meubel Nieuwe Stijl. Loop eens binnen voor, tijdens of na de feestdagen en ontdek welke acties en aanbiedingen we allemaal hebben!