Relaxfauteuil: praktisch én mooi

Ben je op zoek naar ergonomisch zitcomfort? Met een relaxfauteuil heb je jarenlang plezier van een super comfortabele stoel. Toch vinden sommige mensen de uitstraling en vormgeving van een relaxfauteuil niet altijd even mooi. Daarom heeft Meubel Nieuwe Stijl in Weert voor hen de perfecte oplossing: de clubfauteuil. De clubfauteuil is een prachtige fauteuil die je in een handomdraai omtovert tot een echte relaxfauteuil. De neksteun kan namelijk in de rug van de stoel gestopt worden en de stoel is verkrijgbaar met handverstelling, motoren en een accu.

Relaxfauteuils Weert Limburg

Relaxfauteuils: het specialisme van Meubel Nieuwe Stijl
We zijn al jarenlang gespecialiseerd in de advisering rondom relaxfauteuils. Daarbij richten we ons op eigentijdse en comfortabele stoelen die je lichaam volledig ondersteunen. In onze winkel vind je dan ook een ruim aanbod relaxstoelen, sta-op-stoelen en draaifauteuils. Er zit dus vast wel een model naar je smaak inclusief het noodzakelijk zitcomfort tussen. Stap onze winkel binnen en vraag advies aan onze professionele medewerkers. Ons team zet met kennis van zaken en liefde voor het vak zich elke dag in om de ideale relaxfauteuil voor je te vinden. Daarbij kijken we naar de vormgeving, de kleurstelling, het materiaalgebruik en de maatvoering van de stoel. Zodat je een relaxfauteuil krijgt die jarenlang je meest favoriete zitplek in huis is.

Kies voor maatwerk bij onze relaxfauteuils
De relaxstoelen uit ons assortiment kunnen op maat voor je gemaakt worden zodat we de fauteuil specifiek aan jouw lichaam aanpassen. Op die manier krijg je het zitcomfort dat je verdient. We nemen uitgebreid de tijd om je wensen en voorkeuren te bespreken. En aangezien we veel relaxstoelen in onze showroom hebben staan, kun je ze ook op je gemak uitproberen.

3D-technologie
Natuurlijk vind je het ook belangrijk dat de stoel die je op het oog hebt uiteindelijk ook goed past bij de rest van je inrichting. Maar dat is voor veel mensen vaak lastig om te beoordelen. Natuurlijk kun je gewoon vertrouwen op de kennis van onze specialisten. Maar voor wie toch nog twijfelt, hebben we een extra oplossing. We maken namelijk gebruik van de nieuwste 3D-technologie waarmee je jouw gewenste fauteuil in 3D in je woning kunnen plaatsen. Zo zie je meteen of de relaxstoel van je voorkeur ook voor de gewenste uitstraling in je woonkamer zorgt.

Wil je ook een persoonlijk advies op het gebied van relaxfauteuils? Stap dan eens onze winkel binnen. Je vindt ons aan de Roermondseweg 109 te Weert. Of neem alvast een kijkje tussen ons online assortiment relaxfauteuils.