ROERMONDSEWEG 109 | 6004 AR WEERT
+31(0)495-54 00 79
CONTACT

Over Meubel Nieuwe Stijl

Bij Meubel nieuwe stijl bieden we u een gevarieerd aanbod van “new classic” eiken meubelen tot moderne meubelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zitmeubelen en complete woonprogramma’s in hout met meer dan 20 eiken kleur mogelijkheden.

De collectie is zeer uitgebreid en bestaat o.a uit salon-, side- en eetkamertafels in alle maten en modellen, tweedeurskasten, dressoirs en tv dressoirs. Daarnaast vindt u bij ons nog een grote diversiteit aan fauteuils, banken en hoekbanken, die alle in verschillende stoffen en/of leer mogelijkheden te leveren zijn. We zijn expert op het gebied van relaxfauteuils en daarom bieden we in onze relaxstudio een enorme keuze in design fauteuils en sta- op fauteuils in elke maat voor groot en klein.

team-meubel-nieuwe stijl

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw meubel, accessoire of interieur is het belangrijk dat u ‘het grote plaatje’ ziet. Vaak kan een combinatie van enkele meubelen een heel ander karakter geven dan een individueel stuk op zichzelf. Onze gevarieerde collectie hebben wij daarom op sfeervolle wijze voor u ten toon gesteld.

Om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten hebben wij een aantal sfeerfoto’s op onze site geplaatst en hieronder enkele links met tv- uitzendingen met wat we te bieden hebben. Op deze manier kunt u een indruk opdoen van de sfeer en het karakter dat bij onze collectie en onze winkel hoort. Loopt u gerust eens binnen!

Bezoek onze showroom

Roermondseweg 109  |  6004 AR Weert

Showroom Meubel Nieuwe Stijl