Over Meubel Nieuwe Stijl

Bij Meubel Nieuwe Stijl bieden we je een gevarieerd assortiment meubels. Van "New Classic" eiken meubelen tot strakke, moderne meubelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zitmeubelen en complete (eiken)houten woonprogramma's in meer dan 20 kleurmogelijkheden.

Onze zeer uitgebreide collectie bestaat onder andere uit diverse maten en modellen salon-, side- en eetkamertafels, tweedeurskasten, dressoirs en tv-dressoirs. Daarnaast vindt u bij ons diverse fauteuils, banken en hoekbanken. Ook deze zijn leverbaar in verschillende kleuren stof, leer of microleder.

Wij zijn experts op het gebied van relaxfauteuils. Om die reden bieden wij in onze relaxstudio een grote diversiteit aan designfauteuils en sta-op fauteuils aan. Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus er is er altijd een die bij u past.

Teamfoto Meubel Nieuwe Stijl 2018-2019

Wanneer u op zoek bent naar een accessoire, een nieuw meubel of misschien zelfs een compleet interieur, vinden wij het belangrijk dat "het complete plaatje" in beeld wordt gebracht voor u. Het vernieuwen van enkele gecombineerde meubelen kan bijvoorbeeld nét die omslag geven waar u naar op zoek bent. Om die reden hebben wij onze gevarieerde collectie op een sfeervolle wijze voor u gepresenteerd.

Om u een beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten, hebben we op de website een aantal sfeerbeelden geplaatst. Zo krijgt u een indruk van de gezellige sfeer en het karakter dat bij onze winkel hoort.

Loop gerust eens bij ons binnen!

Bezoek onze showroom

Roermondseweg 109  |  6004 AR Weert

Showroom Meubel Nieuwe Stijl