ROERMONDSEWEG 109 | 6004 AR WEERT
+31(0)495-54 00 79
CONTACT

Over Meubel Nieuwe Stijl

Bij Meubel nieuwe stijl bieden we je een gevarieerd aanbod van “new classic” eiken meubelen tot moderne meubelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zitmeubelen en complete woonprogramma’s in hout met meer dan 20 eiken kleur mogelijkheden.

De collectie is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit salon-, side- en eetkamertafels in alle maten en modellen, tweedeurskasten, dressoirs en tv dressoirs. Daarnaast vind je bij ons nog een grote diversiteit aan fauteuils, banken en hoekbanken, die alle in verschillende stoffen en/of leer mogelijkheden te leveren zijn. We zijn expert op het gebied van relaxfauteuils en daarom bieden we in onze relaxstudio een enorme keuze in design fauteuils en sta- op fauteuils in elke maat voor groot en klein.

Teamfoto Meubel Nieuwe Stijl 2018-2019

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw meubel, accessoire of interieur is het belangrijk dat je ‘het grote plaatje’ ziet. Vaak kan een combinatie van enkele meubelen een heel ander karakter geven dan een individueel stuk op zichzelf. Onze gevarieerde collectie hebben wij daarom op sfeervolle wijze voor jouw gepresenteerd.

Om je een beeld te geven van wat je van ons kunt verwachten hebben we op de site een aantal sfeerfoto’s geplaatst. Op deze manier kun je een indruk opdoen van de sfeer en het karakter dat bij de collectie en onze gezellige winkel hoort.

Loop gerust eens binnen!

Bezoek onze showroom

Roermondseweg 109  |  6004 AR Weert

Showroom Meubel Nieuwe Stijl