Relax hoekbank Hilversum Creëer in 3D

BEKIJK DEZE BANK NU IN 3D BIJ JE THUIS !

En plaats deze bank in je eigen woonkamer! Door op het kubusje rechts onderin te kan je alleen met je telefoon of tablet deze bank in je woonkamer plaatsen

 

Relax hoekbank Hilversum is, zoals hier afgebeeld, uitgevoerd in cognac leer. In deze uitvoering is de bank 294 breed en 224 diep. Deze bank kan worden geleverd met een zogenoemd “wall-off” systeem. Hierdoor kun je de bank tegen de muur plaatsen, zonder dat de rugleuning de muur raakt wanneer de relaxfunctie wordt gebruikt. Ook is een uitschuifbare zitting mogelijk. Relax hoekbank Hilversum wordt opgebouwd uit elementen, waardoor veel verschillende opstellingen mogelijk zijn. Daarnaast kan de bank worden uitgevoerd in verschillende soorten stof, leer en microleder. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit in onze showroom!

Een groot bankstel of juist een klein bankstel: tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor het samenstellen van je geschikte bank. Veel ruimte in de woonkamer? Kies voor een grotere bank of een hoekbank, die u op verschillende manieren samen kan stellen. Met het hele gezin of samen met vrienden en familie gezellig op de bank. In de zoektocht naar een geschikte bankstel loopt u tegen een aantal afwegingen aan. Wat past er in mijn woonkamer? Een enkele zitbank, een hoek of meerdere banken? En welk materiaal is voor mij geschikt?

Meer inspiratie nodig? Bekijk onze andere Relaxbanken, of zie ook de grote 3 zits opstelling met 3 zitkussens: Bankstel Hilversum.