Relaxfauteuils

Meubel Nieuwe Stijl is de relaxstoelen- en relaxfauteuil specialist voor Weert en omgeving. Onze focus ligt op eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils die volledige ondersteuning bieden aan het lichaam. De relaxstoelen, sta op-stoelen en draaifauteuils uit ons aanbod staan garant voor jarenlang optimaal ergonomisch zitcomfort.

Relaxfauteuils Weert Limburg

Jouw ideale relaxstoel

Met kennis van zaken en liefde voor het vak zetten wij ons in om jouw ideale relaxstoel te selecteren. In ons zeer uitgebreide assortiment relaxfauteuils vind je gegarandeerd jouw ideale stoel. Vormgeving, kleurstelling, materiaalgebruik, maatvoering: stuk voor stuk aspecten van een relaxfauteuil om bij stil te staan. Onze adviseurs informeren en adviseren je kundig en uitvoerig over de mogelijkheden in relaxstoelen, om de stoel te vinden die vele jaren je favoriete plek in huis gaat zijn.

Relaxstoelen van de beste kwaliteit

De relaxstoelen van Meubel Nieuwe Stijl zijn van de beste kwaliteit. De relaxfauteuils zijn in vele uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Meubel Nieuwe Stijl volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen. Relaxstoelen met accu (en dus zonder stroomkabels), relaxfauteuils met een uitgebalanceerde sta op-functie, relaxstoelen met topswing techniek voor neksteun / neksupport, relaxfauteuils voor kortere mensen (de zogenoemde piccolo): bij Meubel Nieuwe Stijl vind je een uitgebreid assortiment.

Prominent aanwezig in relaxfauteuils

Ons aanbod in relaxstoelen en relaxfauteuils is heel uitgebreid. Nagenoeg alle relaxfauteuils zijn direct uit voorraad leverbaar. Merken van relaxfauteuils in onze showroom in Weert zijn onder meer: Himolla, Hukla (met de bekende modellen Canyon en Focus), De Toekomst (met de series Twice, Fabulous Five, ST’UP en Volo), Mecam, XXL Company, Seating Passion, Recor, Cumulus, ROM en Zerostress (het aantrekkelijke alternatief voor Stressless).

Maatwerk in relaxstoelen

Alle relaxstoelen zijn in maar liefst 8 maten verkrijgbaar en daardoor exact aan te passen aan jouw lichaam, zodat je profiteert van optimaal zitcomfort. Ook voor kleinere mensen biedt Meubel Nieuwe Stijl de perfecte relaxfauteuil; de zogenoemde piccolo. Bij de selectie van jouw ideale relaxfauteuil neemt onze adviseur uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken. Ook zal hij nauwkeurig de juiste maten met je bepalen.

Uiteraard kun je de relaxfauteuils op je gemak uitproberen in de showroom.

Vind u het toch lastig om een ideale relaxfauteuil te vinden, dan helpen wij u hier graag mee. Wij bieden u deskundig advies om zo de perfecte relaxstoel te vinden.

Bekijk ook onze interieuradviespagina