ROERMONDSEWEG 109 | 6004 AR WEERT
+31(0)495-54 00 79
CONTACT

Relaxfauteuils

Meubel Nieuwe Stijl is de relaxstoelen- en relaxfauteuil specialist voor Weert en omgeving. Onze focus ligt op eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils die volledige ondersteuning bieden aan het lichaam. De relaxstoelen, sta op-stoelen en draaifauteuils uit ons aanbod staan garant voor jarenlang optimaal ergonomisch zitcomfort.

Relaxfauteuils Weert Limburg

Uw ideale relaxstoel

Met kennis van zaken en liefde voor het vak zetten wij ons in om uw ideale relaxstoel te selecteren. In ons zeer uitgebreide aanbod relaxfauteuils vindt u gegarandeerd uw ideale stoel. Vormgeving, kleurstelling, materiaalgebruik, maatvoering: stuk voor stuk aspecten van uw relaxfauteuil om bij stil te staan. Onze adviseurs informeren en adviseren u kundig en uitvoerig over de mogelijkheden in relaxstoelen, om de stoel te vinden die vele jaren lang uw favoriete plek in huis gaat zijn.

Relaxstoelen van de beste kwaliteit

De relaxstoelen van Meubel Nieuwe Stijl zijn van de beste kwaliteit. De relaxfauteuils zijn in vele uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Meubel Nieuwe Stijl volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen. Relaxstoelen met accu (en dus zonder stroomkabels), relaxfauteuils met een uitgebalanceerde sta op-functie, relaxstoelen met topswing techniek voor neksteun / neksupport, relaxfauteuils voor kortere mensen (de zogenoemde piccolo): bij Meubel Nieuwe Stijl vindt u een uitgebreid assortiment.

Prominent aanwezig in relaxfauteuils

Ons aanbod in relaxstoelen / relaxfauteuils is ongekend. Nagenoeg alle relaxfauteuils zijn direct uit voorraad leverbaar. Merken van relaxfauteuils in onze showroom in Weert zijn onder meer: Himolla, Hukla (met de bekende modellen Canyon en Focus), De Toekomst (met de series Twice, Fabulous Five, ST’UP en Volo), Mecam, XXL Company, Seating Passion, Recor, Cumulus, ROM en Zerostress (het aantrekkelijke alternatief voor Stressless).

Maatwerk in relaxstoelen

Alle relaxstoelen zijn in maar liefst 8 maten verkrijgbaar en daardoor exact aan te passen aan uw lichaam, zodat u profiteert van optimaal zitcomfort. Ook voor kleinere mensen biedt Meubel Nieuwe Stijl de perfecte relaxfauteuil; de zogenoemde piccolo. Bij de selectie van uw ideale relaxfauteuil neemt onze adviseur uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Ook zal hij nauwkeurig de juiste maten met u bepalen. Uiteraard kunt u de relaxfauteuils op uw gemak uitproberen in de showroom. Nieuwe technologieën (link naar filmpje hierover) maken het zelfs mogelijk om de gewenste relaxfauteuil digitaal in 3D in uw woning te plaatsen, zodat u kunt beoordelen of de relaxstoel goed tot zijn recht komt in uw huiskamer.