Stoelen en fauteuils

Of het nu gaat om stoelen aan de eetkamertafel of stoelen en fauteuils voor in je woonkamer: bij Meubel Nieuwe Stijl heb je een ruime keuze. Van stoer en robuust tot aan klassiek en landelijk, bij ons vind je vast en zeker de stoel of fauteuil die perfect binnen de rest van je interieur past. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Of kijk alvast rond op onze website tussen de online collectie stoelen en fauteuils.

Fauteuils
Op het gebied van fauteuils is Meubel Nieuwe Stijl echt een begrip in Weert en omstreken. Maar wat is nu voor jou de ideale fauteuil? Ga je voor een robuuste fauteuil van stof of een industriële fauteuil met draaivoet? Combineer hout met RVS of kies voor een vintage look, zoals een fauteuil met geschuurd leer en Franse stiknaden. Je ziet het: de keuze is bij ons zeer uitgebreid.

Armfauteuils
Wil je een stoel in je kamer met leuningen? Dan is een armfauteuil een geschikte optie. Daar zit je vaak net wat comfortabeler op dan een stoel zonder leuningen. Al is het natuurlijk maar net waar jouw voorkeur ligt en waar je de stoel het meest bij gebruikt.

Eetkamerstoelen
Ook voor eetkamerstoelen ben je bij Meubel Nieuwe Stijl op de juiste plek beland. Ben je op zoek naar een eetkamerstoel van hout of juist van metaal? Of wil je het liefst een combinatie van beide materialen? En wat doet je met de bekleding? Moet die juist van stof of van leer zijn? Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren door onze professionele medewerkers. We hebben eetkamerstoelen van verschillende merken in ons assortiment zoals onder andere XXL, Elenor, Just Design, Maxfurn, Koopmans en Habufa.

Laat je adviseren door een interieuradviseur van Meubel Nieuwe Stijl of speur zelf tussen al onze stoelen en andere meubels. Kom naar onze showroom in Weert of neem direct al een kijkje in onze online collectie.