Prachtige tafels voor in huis

De eettafel vormt voor veel mensen het centrale middelpunt in huis. Maar ook salontafels nemen vaak een belangrijke plek in je woninginrichting in. Met de uitgebreide collectie tafels van Meubel Nieuwe Stijl heb je in elk geval veel stijlen om uit te kiezen. Van strak en modern, tot stoer en robuust of landelijk en klassiek: je vindt het bij ons allemaal terug. Samen met onze interieuradviseurs ga je op zoek naar de tafel die helemaal bij je gewenste woonstijl past. En als je wilt, kunnen we je met behulp van een foto van je huidige interieur laten zien hoe een bepaalde tafel in jouw woon- of eetkamer zal staan. Handig toch?

Eetkamertafels en uitschuiftafels
Op zoek naar een mooie eetkamertafel? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom of bekijk onze collectie online. Of het nu gaat om een zeer grote eetkamertafel om met het hele gezin aan plaats te nemen of om een kleinere tafel voor in de keuken: bij ons vind je vast en zeker wat je nodig hebt. Heb je niet al te veel ruimte in huis maar wil je wel af en toe met een grotere groep mensen aan tafel kunnen zitten? Kies dan voor een praktische en stijlvolle uitschuiftafel. Zo zit je niet vast aan een grote tafel maar ben je wel flexibel als er plotseling meer mensen dan verwacht bij je willen aanschuiven.

Salontafels
Kan je woonkamer nog een schitterende blikvanger gebruiken? Of is je salontafel gewoonweg aan vervanging toe? Of je nu een stoere, moderne of juist een klassieke salontafel aan je woonkamer wil toevoegen: bij Meubel Nieuwe Stijl in Weert is het allemaal te vinden. Speur eens rond tussen onze online collectie of breng een bezoek aan onze woonwinkel.

Een van onze interieuradviseurs kan je helpen bij het bepalen van je woonstijl en de definitieve keuze voor een passende salontafel voor in je woning.