Woonkamermeubels

Ga je verhuizen en heb je nieuwe meubels voor in je woonkamer nodig? Of wil je je woonkamer laten restylen zodat deze weer helemaal naar je smaak is? Bij Meubel Nieuwe Stijl in Weert kun je terecht voor een uitgebreid aanbod woonkamermeubels. Of je nu op zoek bent naar een bank, stoelen, een relaxfauteuil, een tafel of een kast: je vindt het hier allemaal terug. Bovendien profiteer je bij ons van een uitstekende en persoonlijke service. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontdekken van je woonstijl met behulp van de nieuwste iPad-applicaties en geven je een advies op maat.

Passe partout fauteuil luigi en hoekbank luigi

Banken en stoelen
De woonkamer is de plek waar je lekker wilt kunnen zitten. Na een lange dag hard werken of gewoon tijdens een luie zondag is het heerlijk om lekker weg te kunnen ploffen op de bank. Of om eventjes een boek te lezen in je favoriete stoel. Samen met onze adviseurs bepaal je wat voor jou belangrijk is. Zodat je de woonkamer krijgt waar je altijd al naar op zoek was.

Relaxfauteuils
We zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van relaxfauteuils. Onze focus ligt daarbij op eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils die volledige ondersteuning aan je lichaam bieden. Onze adviseurs informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Daarbij komen zaken als vormgeving, kleurstelling, materiaalgebruik en maatvoering aan bod. En wat onze klanten ook heel prettig vinden, is dat nagenoeg al onze relaxfauteuils direct uit voorraad leverbaar zijn.

Kasten en tafels
Maar met alleen stoelen en banken is je woonkamer natuurlijk nog lang niet compleet. Zoek je naar een mooie kast of een opvallende tafel? Ook dan ben je bij Meubel Nieuwe Stijl aan het juiste adres. Bezoek onze showroom in Weert of kijk alvast op onze website rond wat we allemaal te bieden hebben. Samen met een van onze adviseurs ga je vervolgens in de winkel op zoek naar de woonstijl die bij jou en je woning past.

Kom ook naar Weert en breng een bezoek aan onze woonwinkel. Je kunt dan het beste even vooraf een afspraak maken.